Exact Online - Prijslijsten Exporteren

In het onderstaande stappenplan wordt beschreven hoe je prijslijsten vanuit Exact Online kunt exporteren.

1. Ga naar Exact Online en log in
2. Klik linksboven de menubalk op de dropdownbox rechts naast de klantnaam

3. Klik op [Import\Export]

4. Klik onder [Import/Export]\[Methode] op [CSV/Excel]

5. Klik onder [Verkoop]\[Prijslijsten] op [Export]

6. Zorg dat er GEEN vinkje achter [Exporteer staffelkortingsregels] staat.
Klik op het vergrootglas achter [Prijslijst] om een prijslijst te zoeken.

7. Selecteer de gewenste prijslijst door op de betreffende regel te klikken.

8. Klik op [Exporteren] om de gekozen prijslijst naar de standaard download map (meestal is dat de map “Downloads”) op je PC te exporteren.

9. Het geëxporteerde bestand is nu terug te vinden onder de naam “PriceList_Code.csv” in de standaard download map.