Account gegevens beheren

Je kunt je account gegevens beheren via de optie Account instellingen.
Deze optie kun je vinden in de linker menubalk onder de dropdown van je account:

Op deze pagina kun je een aantal gegevens beheren voor je account. Je kunt hier je contactpersoon gegevens, het email adres dat bij ons bekend is, taal instellingen en je wachtwoord aanpassen.

Klik op het veld dat je wilt aanpassen, vul de gegevens in en klik op opslaan.