Login Migratie How To

De login migratie is de eerste stap van onze user migratie. Na deze eerste stap kun je inloggen via de nieuwe site: https://app.myinone.com

De eerste stap is het invullen en verifiëren van je accountgegevens. In dit scherm vragen we je om je contact gegevens in te vullen. Op het email adres dat je invult ontvang je een email van cs@myinone.com met daarin een verificatie link. Klik na het invullen van dit scherm op: indienen.

Wanneer je geen tijd hebt om het formulier in te vullen kun je ook kiezen voor de optie: uitstellen. Je krijgt dan bij elke volgende login hetzelfde scherm.

Na het klikken op indienen verschijnt het volgende scherm:

Wanneer je geen tijd hebt om de verificatie email te openen krijg je bij elke login totdat de verificatie compleet is het volgende scherm te zien:

Je kunt hier een ander email adres invullen om de verificatie email op een ander emailadres te ontvangen.

Open de email inbox van het adres dat je hebt opgegeven en open de email van cs@myinone.com:

Open de link in de email om je verificatie te bevestigen. Zorg ervoor dat je de link opent in dezelfde browser als waarin je het formulier hebt ingevuld. Je kunt de link in de email ook kopiëren en plakken in de adres balk van je internet browser.

Nadat je je account hebt geverifieerd zie je de volgende melding waarna je verder kunt naar de nieuwe login pagina. Klik op de groene knop om door te gaan.

Er verschijnt een welkom scherm: 2018-01-30_15h01_11.jpg

Vanaf nu kun je inloggen op onze nieuwe login pagina: https://app.myinone.com. Je inloggegevens worden opgeslagen in je internet browser.

Heb je vragen of kom je er niet uit stuur dan een email naar cs@myinone.com of neem contact op met ons op +31 (0)71 512 05 91

Lees hier meer over vaak gestelde vragen:

Login Migratie FAQ