Login Migratie How To

De login migratie is de eerste stap 1 van onze user migratie welke als doel heeft een nieuwe portal en een persoonlijke email login. Na deze eerste stap kun je inloggen via onze site: https://app.myinone.com

De eerste stap naar de nieuwe login is het invullen van je accountgegevens. In dit scherm vragen we je om je contact gegevens in te vullen. Op het email adres dat je invult ontvang je een email van cs@myinone.com met daarin een verificatie link. Klik na het invullen van dit scherm op: indienen.

Wanneer je geen tijd hebt om het formulier in te vullen kun je ook kiezen voor de optie: uitstellen. Je krijgt dan bij de volgende login hetzelfde scherm.

Na het klikken op indienen verschijnt het volgende scherm:

Wanneer je geen tijd hebt om de verificatie email te openen krijg je bij elke login totdat de verificatie compleet is het volgende scherm te zien:

Open de email inbox van het adres dat je hebt opgegeven en bekijk de emial:

. Daarin staat een link welke je moet klikken om je verificatie te bevestigen. Zorg ervoor dat je de link opent in dezelfde browser als waarin je het formulier hebt ingevuld. Je kunt de link uit de email ook kopieren en plakken in de zoekbalk bovenin je scherm.

Nadat je je account hebt geverifieerd zie je de volgende melding waarna je verder kunt met bestellen. Klik op de groene knop om door te gaan naar de nieuwe login pagina.

Er verschijnt een extra scherm waarin we vragen om door te gaan naar onze  nieuwe login pagina. We vullen de laatste gebruikte inloggevens voor je in zodat je direct door kunt gaan naar de bekende portal pagina om te gaan bestellen.2018-01-30_15h01_11.jpg

De nieuwe login pagina welke je vanaf nu kunt gebruiken om in te loggen (https://app.myinone.com):

Heb je vragen of kom je er niet uit stuur dan een email naar cs@myinone.com of neem contact op met ons op +31 (0)71 512 05 91

Lees hier meer over vaak gestelde vragen

https://inone.zendesk.com/hc/nl/articles/360000469713-Login-Migratie-FAQ