Login Migratie FAQ

Frequently Aksed questions over de login migratie:

• Wat is uitstellen
    • De optie rechts onderin op het gegevens scherm: uitstellen kun je gebruiken om op een later moment de gegevens in te vullen. Bij de volgende keer inloggen kom je opnieuw op het scherm terecht waar je je gegevens moet invullen om het migratie proces af te ronden.
  • Ik heb een verkeerde voornaam of achternaam ingevuld
    • bla bla bla
  • Ik heb een verkeerd emailadres ingevuld
    • Log uit inONE Order en log weer in. Hier krijg je de optie om je emailadres aan te passen en de email opnieuw te verzenden.
  • Ik heb de verificatie email niet ontvangen
    • Log uit inONE Order en log weer in. Hier krijg je de optie om de email opnieuw te verzenden.
  • Ik moet elke keer
  • Login of inlog?
  • Cookies verwijderen
  • Groep account
  • Verkeerde email adres
  • 2018-01-30_14h04_55.jpg

Uitstellen: