Aangepaste header en logo in bestelbox en bestel app

Bij inONE is het mogelijk om binnen bestelbox uw eigen Header kleur, Logo en Achtergrond ingesteld te krijgen. De klant ziet dan tijdens het bestellen via de app en op de PC uw eigen huisstijl. Hiervoor dient u een header kleur (dat is de kleur van de balk bovenaan het assortiment), een logo en een achtergrond afbeelding aan te leveren.

- Grote logo: minimaal 200x200 px

- Grote van de achtergrond:minimaal 270x480 px

Daarna zal inONE dit voor u inrichten en u informeren zodra de nieuwe huisstijl in bestelbox wordt getoond.