De inONE Order App updaten

Inleiding

inONE Order is de nieuwe naam voor inONE Bestelbox. Hoewel op enkele plaatsen, zoals sommige documenten, logo’s of plaatjes, de naam Bestelbox nog kan voorkomen wordt in dit artikel zoveel mogelijk de nieuwe naam inONE Order gebruikt.

De inONE Order App is te gebruiken op alle mobiele apparaten (zoals smartphones en tablets) waarop apps uit de Google Play Store of de Apple App Store gedownload kunnen worden.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je, indien nodig, kunt overschakelen van de oude inONE Order app naar de nieuwe in ONE Order app. Hiertoe voer je het volgende stappenplan uit.

Bij dit stappenplan gaan we ervan uit dat de volgende eenmalige voorbereidingen al zijn uitgevoerd:

1. Je hebt de inONE Order App geïnstalleerd op je Android- of IOS smartphone of tablet.
    Heb je dat nog niet gedaan, dan is dit artikel niet van belang voor jouw situatie en klik dan hier voor nadere informatie en instructies.

Stappenplan

1. Controleer of je de oude of de nieuwe app gebruikt
  2. Update naar de nieuwe app
  1. Controleer of je de oude of de nieuwe app gebruikt
    Je kunt heel eenvoudig controleren of je de oude of de nieuwe app gebruikt.
    1. Open de inONE Order app
    2. Kijk naar de bovenbalk van de app
    3. Ziet de bovenbalk er zo uit?
      Dan gebruik je de oude app. Ga door naar stap 2 “Update naar de nieuwe app”.
    4. Ziet de bovenbalk er zo uit?
      Dan gebruik je de nieuwe app en hoef je geen verdere actie te ondernemen.

2. Update naar de nieuwe app
    Gebruik je nog de oude app, dan kun je eenvoudig updaten naar de nieuwe app.
    1. Verwijder de oude app d.m.v. de volgende drie stappen:
      1. Tik op het Bestelbox-icoontje (B) linksboven
      2. Tik vervolgens op het prullenbak-icoontje onderin het scherm
      3. Tik op [Ja] als bevestiging voor deze actie.
    2. Switch naar de nieuwe app
      1. Na de bevestiging in de vorige stap kom je in het het oude inlogscherm.
        Tik hier op [OPEN NIEUWE APP]
      2. Nu kom je in het inlogscherm van de nieuwe app
      3. De update naar de nieuwe app is hiermee voltooid.