Ondertekenen overeenkomst via Docusign

De overeenkomsten bij inONE lopen via Docusign.

Om deze te ondertekenen krijgt u een e-mail waar een link in te vinden is. Wanneer u daar op klikt gaat u het ondertekeningsproces in.

De stappen zullen we hieronder doorlopen.

Stap 1 Akkoord gaan met elektronische handtekeningen

De eerste stap is akkoord geven voor het gebruik van elektronische documenten en handtekeningen, dit kunt u doen door een vinkje te zetten

Klik daarna op doorgaan

Stap 2 Invullen bedrijfsgegevens

U kunt hier alle velden invullen en met enter naar de volgende regel gaan. Ook is het mogelijk om op volgende te klikken

Stap 3 Invullen bedrijfsnaam en functie

Vul daarna de bedrijfsnaam en uw functie in, deze word in de rest van het document ook meteen gevuld waar nodig.

Stap 4 Tekenen

Om te tekenen klikt u op SIGN

U kunt hier uw naam en paraaf invullen door deze in te typen. Daarnaast is de stijl te wijzigen.

Klik daarna op gebruiken en ondertekenen

Stap 5 mailadres digitale factuur

De stap daarna is het mailadres invullen waar u de digitale facturen op ontvangt. U krijgt daarin ook uw ondertekende overeenkomst.

Stap 6 Invullen gegevens machtiging

De stap na het mailadres is het invullen van de machtiging, vul hier alle velden in en ga verder met enter.

Klik nadat alles gevuld is op Sign, de handtekening word dan automatisch geplaatst.

Stap 7 verzenden document

Klik op voltooien om het bestand te verzenden, de overeenkomst komt nu binnen bij inONE

Stap 8 Een account aanmaken voor DocuSign (optioneel)

U kunt een account aanmaken voor DocuSign waar u altijd de overeenkomst kunt terugvinden. U krijgt deze ook gemaild dus het is optioneel om dit te doen.