klant specifieke prijzen

De klantspecifieke prijzen worden geëxporteerd als deze aan de volgende voorwaarden voldoen:

1. Artikel:

A. is de status van het artikel ‘Actief’? (zie module Artikel » tabblad Verkoop)

B. is het artikel voor inONE geactiveerd? (zie module inONE » tabblad Instellingen » Export » tabje Artikel)

2. Relatie:

A. is de status van de relatie van ‘Actief’? (zie module Relatie » tabblad Basis)

B. is de relatie voor inONE geactiveerd? (zie module inONE » tabblad Instellingen » Export » tabje Relatie)

C. is er een bestelling in de afgelopen 3 maanden geweest? of is de relatie in de afgelopen 3 maanden aangemaakt en/of gewijzigd?