Pakbon-factuur export

1 Eenmalig centraal instellen Pakbon/Factuur export voor alle gebruikers van Reflex

1. Ga naar: Diverse – Diverse Menu Pakket instellingen
  2. Selecteer de Tab Pakbon en of de Tab Factuur
  3. Vink aan: Kopie pakbon/factuur  printen

2 Printer definieren

• Ga naar: Diverse menu – Diverse – Reflex 3000 Printernamen
  • Noem een printer naam: Pakbon/Factuur  export inONE

3 Formulieren koppelen

• Ga naar: Diverse menu – Diverse – Formulieren koppelen aan reflex 3000 printer (per administratie)
  • Selecteer nr 316 Kopie pakbon printen
  • Selecteer nr  26 Kopie factuur printen
  • Selecteer de printer die u aangemaakt heeft in Hoofdstuk 2 (pakbon/factuur export naar inONE)
  • Zet optie printen op NIET VRAGEN

4 Koppelen van een werkstation /pc

• Diverse – Diverse menu – Lokale Windows printers koppelen aan reflex 3000 printers (per computer)
  • Bij nr 316/… - Dubbelklik de printer Pakbon export naar inONE / Factuur export naar inONE
  • Klik gekoppeld aan printer en selecteer Bestanden printer
  • Vul hier F:\inONE\pakbon.txt of F:\inONE\factuur.txt  * in op een gedeelde schijf (veelal F:\)

*Zorg ervoor dat de map F:\inONE bestaat!

5 Controle
Print een pakbon/factuur uit en controleer of het bestand Pakbon.txt - Factuur.txt in de map F:\inONE is aangemaakt.

6 Testen:
Let op! Verschillende manier van printen van pakbonnen en facturen

7 Instellen van de FLEX Touchscreen

• Diverse menu
  • Flex 3000CT
  • Opties
  • Tab Printers
  • 2e printer pakbon >pakbon export inONE
  • 2e printer facturen> factuur export inONE