Bestellijsten van klanten beheren / aanpassen

Artikel toevoegen /wijzigen in bestellijst van een klant

Het uitgangspunt van inONE is dat de klant zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar bestellijst(en). Indien gewenst kunt u ook aanpassingen doen aan een bestellijst van een klant. inONE adviseert dit ALTIJD in overleg met de klant te doen.

Stappenplan:

• In de Leveranciersonline portal klikt u op de tab klanten
  • Klik naast de klant op "bestellijst"

• Verwijder door op het prullenbak icoon te drukken (1)
  • Klik op het portlood icoon om portineringen e.d. aan te passen (2)
  • Klik op de check box om het artikel te verplaatsen naar een andere lijst (3)
  • Gebruik de Zoek (4) of de Navigatie (5) om producten op te zoeken en toe te voegen aan een bestellijst