Printen labels in MenuManager

In MenuManager is het mogelijk om bij halffabricaten om labels te printen. Het is gebouwd voor vrij grote labels (62 x 100 mm).
Om er goed mee te werken dienen er bij de instellingen personeelsleden aangemaakt te worden. De naam van een van deze personeelsleden worden geprint op de labels.
Ga naar Instellingen in het linker zij menu en op de tab Medewerkers. Een volgend scherm verschijnt:

In dit scherm dienen de namen van de personeelsleden ingevuld te worden.
In het halffabricaten scherm dient op het (in de afbeelding) omcirkelde symbool geklikt te worden om de print dialoog op te starten.

Een volgend scherm verschijnt:

In dit scherm kan het aantal te printen labels ingevoerd worden. Er kan zowel een getal ingevuld worden of met de + en - knop naar het gewenste aantal.

Ook kan er gekozen wat voor labels geprint dienen te worden. De keuze wordt opgeslagen en blijft hier op staan tot een andere keuze wordt gemaakt.

De naam, datum en medewerker kunnen hier ook gewijzigd worden. De gekozen medewerker wordt ook opgeslagen en blijft in gebruik  tot een ander personeelslid wordt geselecteerd.

Als alles goed staat kan er op de knop print geklikt worden en worden een pagina geladen waar de labels getoond worden.  Ook worden de labels afgedrukt. Hiervoor verschijn tussendoor een pop-up waar de printer gekozen kan worden. Ook kan hier gekozen hoe de labels afgedrukt moeten worden.

De afdruk stand moet liggend zijn, anders passen de gegevens niet op het label.