Producten markeren als Specials - Uitlichten

Indien u artikelen wilt tonen in een extra / speciale categorie, kunt u dit doen door deze te markeren als "Specials".

1. Open in de portal het producten overzicht en zoek het product op wat u wilt markeren als "Specials"
  2. Klik op de tab Aanbiedingen & Specials
  3. Markeer het product als "Specials" en geef eventueel een begin- en einddatum mee.
  4. Klik op "Einde & Bewaren"

U kunt deze "Specials" (net zo als de aanbiedingen) een start- en einddatum meegeven of u kunt het artikel markeren als "Specials" zonder begin- of einddatum. De gemarkeerde artikelen worden voor de klant in een aparte categorie getoond.

Tip: Standaard wordt deze categorie "Specials" genoemd, als u deze naam gewijzigd wenst te hebben kunt u contact opnemen met de helpdesk van inONE.