Delen van menukaarten, recepten, halfabricaten en ingrediënten.

Delen van menukaarten, recepten, halfabricaten en ingrediënten.

In het manager dashboard is het nu mogelijk om menukaarten e.d. te delen met locaties. Dit gaat op de volgende manier:

1. Ga in het menu aan de linkerkant van het scherm naar het manager dashboard. Het delen scherm wordt nu geopend.
  2. Selecteer het onderdeel dat gedeeld moet worden (Menukaarten, recepten, halffabricaten of ingrediënten)
  3. Als er meerdere artikelen gedeeld moeten worden, dan kunnen aan de linkerkant meerdere artikelen aangevinkt worden. Klik vervolgens op het bovenste delen icoon. Er verschijnt nu een lijst met alle locaties. Selecteer de gewenste locaties en klik op [Delen]. Een melding verschijnt dat alle gegevens op de gekozen locaties verwijderd worden en naar welk e-mail adres de bevestiging wordt verstuurd. Als op [OK] wordt geklikt, wordt de selectie opgeslagen in de wachtrij.
  4. Indien er maar een artikel gedeeld hoeft te worden, dan kan op het delen icoon van de regel geklikt worden. Ook dan verschijnt er een lijst met alle locaties. Selecteer de gewenste locaties en klik op [Delen]. Een melding verschijnt dat alle gegevens op de gekozen locaties verwijderd worden en naar welk e-mail adres de bevestiging wordt verstuurd. Als op [OK] wordt geklikt, wordt de selectie opgeslagen in de wachtrij.
  5. Door een geautomatiseerd proces worden de selectie uitgevoerd. Dit proces loopt elke vijf minuten en blijft doorlopen totdat de wachtrij leeg is. Bij het uitvoeren wordt voor elke locatie en elk artikel gekeken of het nog in de wachtrij bestaat. Als een locatie klaar is, wordt er een bevestigingsmail verzonden. Om een e-mail ter bevestiging te krijgen,  moet er bij de instellingen van Menumanager, onder de kop Manager een e-mail adres ingevoerd worden. Als hier geen e-mail adres staat er bij het bevestigingsscherm een melding dat er geen e-mail adres bekend is. Het delen werkt dan wel gewoon, alleen de bevestiging wordt niet verzonden. Wachtrij delen Dit is een overzicht scherm waar de wachtrij van de te delen artikelen wordt getoond. Ook kunnen hier artikelen en/of locaties uit de wachtrij gehaald worden.