Vragen over opzegging

Opzeggen lidmaatschap

We zien je niet graag gaan, maar als je je lidmaatschap wilt opzeggen, klik je op de pagina Mijn account op Lidmaatschap opzeggen.

Zijn er kosten voor het omzeggen voor het inONE Menumanager lidmaatschap

inONE brengt geen lidmaatschapskosten meer in rekening, tenzij je je account hernieuwt. Als je opzegt binnen de resterende periode van je factureringsperiode, kun je menumanager gewoon blijven gebruiken tot de datum dat je lidmaatschap afloopt.