Gratis proefperiode en facturering Menumanager

Hoe werkt een gratis proefperiode

Probeer ons één maand gratis! Je kunt direct aan de slag en onbeperkt recepten en menukaarten aanmaken op elk apparaat naar keuze. Gebruik je tablet, smartphone of computer. Als je tevreden bent over de proefperiode van inONE Menumanager, upgrade dan je abonnement. Vervolgens vragen we een machtiging via Ideal  te doen. Dit is nodig om maandelijks/jaarlijks af te kunnen schrijven.

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd zolang je lid wilt blijven. Het inONE-lidmaatschap is een maand- of jaarabonnement en gaat in op het moment van registratie. Je kunt altijd eenvoudig online opzeggen.

Hoe werkt de facturering van inONE Menumanager

Als je ervoor kiest om lid van inONE Menumanager te blijven, word je eenmaal per maand of jaar gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geactiveerd.

Hoe brengt inONE kosten voor mijn account in rekening?

inONE is een maandelijkse service en schrijft elke maand of jaar een bedrag af op de datum waarop je je hebt geregistreerd. Als je na een gratis proefperiode een lidmaatschap hebt gestart, schrijven we het bedrag in de zelfde maand af.

Als je je volgende factureringsdatum, recente aankopen, afschrijvingen of je afschrijvingsoverzicht wilt bekijken, kun je het gedeelte Factureringsoverzicht van Mijn account raadplegen.