Eigen product logos toevoegen aan artikelen

Indien u eigen product logos en/of keurmerken wilt tonen in de product informatie popup, dan kun u deze doorsturen naar inONE. De helpdesk van inONE zal deze logos toevoegen aan uw database, waarna u deze zelf per product kunt selecteren.

1. Mail uw productlogo's en of keurmerken naar support@inone.nl, u ontvangt een mail zodra deze aan uw database zijn toegevoegd.

2. Klik op producten, zoek naar het product dat u wijzigen wilt.

3. Klik op het potloodje bovenaan om het product te bewerken.

4. Ga naar het onderdeel "extra product info"

5. Selecteer 1 of meer logos die u in de informatie popup west te tonen

6. Uw eigen product logos en of keurmerken zullen bij de overige standaard keurmerken worden getoond.