Snelkoppeling Bestelbox

In deze handleiding wordt u in 3 eenvoudige stappen uitgelegd hoe u een snelkoppeling maakt naar Bestelbox.

1. Klik met u rechtermuisknop op uw bureaublad, klik op Nieuw en klik vervolgens op Snelkoppeling.

2. Vervolgens krijgt u het volgende scherm te zien, hier vult u het adres in waarnaar de snelkoppeling zal leiden in ons geval is dat: www.bestelbox.nl vervolgens klikt u op volgende.

3. Het volgende scherm komt nu naar voren, geef de snelkoppeling een naam, bijvoorbeeld Bestelbox en klik op Voltooien.