Product koppelen aan een ingrediënt

Het producten overzicht wordt automatisch gevuld aan de hand van de laatst bestelde producten.

U kunt in deze lijst zien welke producten er al aan een ingrediënt zijn gekoppeld, dat kunt u zien doordat er een naam van een ingrediënt achter staat.

Wanneer dit nog niet gedaan is, is de optie aanwezig om het product te koppelen aan een ingrediënt, in dit artikel zal beschreven worden hoe dat gaat.

Om bij producten te komen moet het volgende pad worden gevolgd:

Klik bovenin in de navigatiebalk op Producten

Klik op de knop "Maak ingrediënt aan" bij een product die nog niet gekoppeld is aan een ingrediënt.

U wordt doorgestuurd naar een ingrediënt pagina waar een aantal zaken automatisch worden ingevuld, zoals het gekoppelde product, het gewicht, de prijs en de allergenen. Meer informatie over het invullen van ingrediënt informatie is hier te vinden

Wanneer u op het kruisje rechtsboven klikt is het product gekoppeld aan het ingrediënt.