Gebruik ander toetsenbord android.

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van het wisselen van toetsenbord bij een android device.

Inhoud:

Installatie

Wisselen keyboards

Installatie:

Voor het gebruik van een ander toetsenbord zodat punten en komma’s gebruikt kunnen worden binnen bestelbox hebben wij voor dit artikel de volgende 3 toetsenborden gebruikt:

• A.I type- toetsenbord (Keuze uit meerdere thema toetsenborden)
• go toetsenbord(aparte woorden lijst moet worden gedownload)
• swiftkey

Hieronder vindt u 3 eenvoudige stappen om het toetsenbord op uw toestel te krijgen:

1. Download één van de genoemde keyboards uit de Google playstore;
2. Open na installatie de keyboard app, u krijgt nu de optie voor het inschakelen van het keyboard;
3. U kunt nu punten en komma’s gebruiken binnen bestelbox.

Wisselen keyboards:

Als u toch wit wisselen tussen keyboards kan dit door de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar instellingen;
2. Systeem;
3. Taal en invoer;
4. Verwijder het vinkje en het toetsenbord zal uitgeschakeld zijn;
5. Klik op het tandwiel bij een toetsenbord met een groene vink voor activatie.