Ticketstatus volgen in zendesk

Inleiding

Dit artikel is bedoeld om inzicht te verschaffen in het doorloop proces van een artikel in Zendesk.

De volgende stappen zullen worden doorlopen:

Aanmelden ticket

voor het aanmelden van een ticket dient er een mail gestuurd te worden naar info@inone.nl in de mail geeft u de reden voor het aanmaken van de ticket aan (de mail is tevens de ticket)

Bevestiging

Na het versturen van de mail krijgt u een bevestiging terug gestuurd.

In de mail is een link aanwezig naar de ticket. indien u al beschikt over een account bij inONE zal dit u direct doorverwijzen naar de status pagina van de ticket.

Ticket scherm

Op de afbeelding hieronder ziet u het scherm van de ticket:

1. De naam waaronder u de ticket heeft aangemeld;

2. De naam en daaronder de reactie van de inONE medewerker;

3. De door u ingediende mail;

4. Tekst vak waar reacties of vragen getypt kunnen worden;

5. Venster waar verdere informatie over de ticket wordt weergeven;

6. Button voor een nieuwe ticket aan te maken.

Overzicht

Op de afbeelding hieronder is het overzicht van uw tickets te zien.

1. het nummer van de ticket;

2. de datum wanneer er voor het laatst op gereageerd is;

3. de status van de ticket.