Productexport op FTP

Indien de optie “Producten exporteren” voor u is ingeschakeld dan wordt er een product export voor u aangeboden op de FTP

Deze word dagelijks aangeboden op de FTP. De gegevens daarvan krijgt u opgestuurd.

Om dit aan te vragen dient contact opgenomen te worden met inONE.

Zij zullen zorgen dat er een FTP word aangemaakt en een export wordt ingericht voor de aangesloten leveranciers.

Kenmerken van dit bestand:

Het formaat is opgebouwd uit xml of csv
Wordt een artikel weergeven met een portionerings gewicht, dan zal er een standaard portie worden weergeven (Denk aan gr/portie). Naast deze portionerings gewichten staat of deze aangepast kan worden.
Het aantal stuks per enkele verpakking, dit geldt alleen als er meer dan één artikel in de verpakking is.
Prijzen worden altijd per enkel stuk (Zoals per enkele in de verpakking) of per kilo weergeven.

In het veld status word de tonen status weergegeven. Bij een 1 word deze getoont, bij een 0 word deze niet getoont.

Voor de bestandsnaam moet de volgende standaard worden gebruikt : Product_<SUPPLIERNAME>.xml