Account aanvragen

Om het aanmaken van klanten nog beter te stroomlijnen, kunnen deze nu aangemeld worden via een nieuw formulier.
Bij de klantaanvraag kunnen, naast de gegevens van de klant ook een bestellijst worden meegestuurd en een eventuele opmerking.

Het formulier is te vinden

Via de browser

U kunt op uw computer of op uw smartphone een account aanvragen via account.inone.nl

Zo kunt u bij uw klant direct de gegevens invullen en deze versturen naar ons.

In leveranciersonline

"Nieuw account aanvragen" is te vinden onder het kopje Snelwijzigen