Product markeren als speciaal product

Indien u de toegang tot bepaalde producten wilt beperken dan kunt u dit doen door een product te markeren als speciaal product.

• Klik in de portal op producten
  • Zoek het desbetreffende artikel op door gebruik te maken van de zoek
  • Open het product:
  • Ga naar Status

• Door op ”Voeg toe” te klikken markeert u dit product als speciaal product voor 1 of meerdere klanten.

Let op! Indien u een klantgroep toevoegt, dat u dan ook de mangers(s) van deze groepen toegang geeft!

• Klik op “Einde en Bewaren”

Wilt u een overzicht van welke producten er allemaal als speciaal gemarkeerd staan?

1. Klik op de tab 'Producten'.
2. Klik vervolgens op de drie punten aan de rechterzijde van het scherm.
3. Kies bij de bij lijst 'Type product', het type 'Speciale producten.