Leveranciers advieslijst exporteren

Binnen het bestelsysteem van inONE kunnen klanten zelf favorieten lijsten aanmaken van waaruit zij kunnen bestellen. Wanneer u daarnaast een leveranciers advieslijst aan uw klanten wilt aanbieden, dan kunt u dat op de volgende manier doen;

U kunt een .csv bestand aanleveren, waarin de volgende kolommen zijn opgenomen;

- Debiteur nummer;

- Artikelnummer;

- Besteleenheid;*

- Portionering;*

- Product opmerking;*

*Optioneel

Kenmerken van de leveranciers advieslijst:

- Per ieder 100 advies producten worden een nieuwe advieslijst aangemaakt.

- Bij iedere nieuwe import worden de oude advieslijst producten verwijderd en worden de nieuwe advies lijst producten opnieuw aangemaakt en getoond aan de klant.

- Zodra de klant een artikel uit de advies lijst markeert als favoriet, worden deze apart toegevoegd aan de eigen favorieten lijst van de klant (met de portionering, besteleenheid en opmerking vanuit de advieslijst)

- Advies producten gemarkeerd als favoriet worden NIET meer aangepast door de advieslijst import. (de klant kan namelijk er bewust voor kiezen zijn portionering en/of besteleenheid aan te passen)

- Artikelen kunnen meerdere keren (met bijvoorbeeld verschillende portioneringen en/of besteleenheden) worden aangeboden in de advieslijst (zie bovenstaande afbeelding)

- De klant kan via zijn bestelbox instellingen er voor kiezen om de advies lijst te verbergen.

Neem contact op met inONE activering en of meer informatie.