Import definitie - Orderfiles - (indicatie) Order masker

(indicatie) Order file aangeboden aan inONE

U kunt naast online bestellen er ook voor kiezen een bestelling op te maken in eigen backend systeem en deze via een FTP site van inONE aan te bieden aan inONE. U kunt hierbij kiezen voor:

1. De bestelling volledig in eigen systeem aan te maken (order import module) en deze direct door inONE te laten verwerken tot eind bestelling (ingediend bij de leverancier). Nadeel hiervan is dat u alle product eigenschappen en logica over dient te nemen in eigen backend systeem.

of

2. De bestellingen als indicatie bestelling te importeren in het systeem van inONE (indicatie order import module) en daar de bestelling verder af te ronden en in te dienen bij leverancier. Voordeel hiervan is dat u niet alle product logica hoeft over te nemen in eigen backend systeem.

Randvoorwaarden:

1. De orderfile dient aan inONE xml formaat te voldoen (zie onderstaand) en dient geplaatst te worden op een door inONE beschikbaar gestelde FTP site.

2. Voor iedere klant-leverancier relatie waarvan u orderfiles wenst aan te bieden, dient een aparte FTP map aangemaakt te worden op de FTP site van inONE. Voordeel hiervan is dat u geen klant of leveranciers nummers hoeft mee te geven in de order export file, dit aangezien inONE al weet voor welke klant en welke leverancier deze bestellingen zullen zijn.

3. U kunt vooraf een klant referentie code en een leveranciers referentie code opgeven. Deze nummers zullen wij naast de door u aangeboden order referentie terug melden in de Order export.

4. Alleen voor indicatie order: Indien u meerdere orderfiles (in 1 ftp map aanbiedt) zal alleen de nieuwste orderfile verwerkt worden (zodra u in de inONE portal de leverancier selecteert waarvoor deze indicatie order is aangemaakt.

Import definitie (indicatie) order masker

•   Het formaat kunt u bekijken in de Order export.