Online bestel bestanden terug halen voor (her)verwerking

Mocht u tijdens het downloaden uw bestellingen bestand zijn kwijt geraakt, of heeft u deze op de verkeerde plek opgeslagen op uw PC en kunt u deze niet meer terug vinden. Dan kunt u deze als volgt terug halen voor herverwerking:

Wanneer u inlogt in leveranciersonline en vervolgens klikt op bestellingen

Klik daarna op de 3 punten, het actiemenu vouwt uit

Klik op Bestellingen bestanden

U ziet hier de bestellingen:

Hierin staan alle geexporteerde bestellingen.

Als u een regel aanklikt ziet u ook welke orders er in het bestand zitten en kunt u het bestand opnieuw downloaden.

U kunt het bestand opnieuw downloaden, door op de filename  te klikken. U kunt het bestand op de gewenste locatie opslaan en deze vervolgens nogmaals importeren.