Uitgebreid zoeken

Bij het snel zoeken is de zoekfunctie aan de linkerkant van het scherm genoeg, maar bij grotere zoekopdrachten waarbij artikelen vergeleken moeten kunnen worden is het handig om uitgebreider te kunnen zoeken.

Speciaal daarvoor is de uitgebreide zoekfunctie opgenomen in bestelbox.

Hoe werkt uitgebreid zoeken

• Ga naar bestelbox.nl
  • Klik op een leverancier.
  • Klik op het vinkje naast uitgebreid zoeken

Er schuift in het midden een balk naar beneden met daarop een invoervenster

Daar kan een zoekterm worden ingegeven en daarna kan er gezocht worden door op zoek te drukken.

Onder het zoekvenster zullen nu de resultaten onder elkaar weergegeven worden, deze kunnen toegevoegd worden aan bestellijsten of kunnen direct besteld worden.