Aanbieden van bestellingen uit eigen backend systeem

Order Import Module

inONE heeft een speciale "import order"-module ontwikkeld waarmee u bestellingen aan kunt bieden die gemaakt zijn in uw eigen backend systeem. Uw backend systeem dient hiervoor de mogelijkheid te bieden bestelbestanden te genereren naar "inONE" xml formaat.

Het bestelsysteem van inONE zal de bestelling automatisch importeren (1x per uur) en direct indienen bij uw leverancier. Eenmaal geïmporteerd bij inONE kunt u de bestelling terugvinden onder uw Bestelhistorie.

Vooraf:

1. Vanuit uw backend systeem exporteert u een bestelling naar inONE. Meestal zal dit via een knop of een ge'scheduled proces door uw systeem beheerder ingericht worden. (klik hier voor meer informatie over het formaat van de orderimportfile)
  2. U gaat naar www.bestelbox.nl en logt in met uw account gegevens.
  3. Klik hier op de link "Historie" om uw bestelling terug te zien. Let op! dat er enige tijd overheen gaat voordat uw bestelling geïmporteerd is bij inONE.
  4. Indien u de ingediende bestelling terug gemeld wenst te krijgen, dan kan dit ook via de FTP site van inONE (klik hier voor meer informatie over het formaat van de orderexportfile

Belangrijke randvoorwaarden:

1. Alleen actieve artikelen worden geïmporteerd, indien een artikel niet beschikbaar is bij de leverancier (=geblokkeerd door de leverancier), dan wordt de product regel in de opmerking van de bestelling geplaatst.
  2. Indien emailErrorReport adres wordt meegegeven, vindt er controlle plaatst op valide aantaalen en portioneringen, indien er geen emailErrorReport adres wordt meegegeven vindt er GEEN controle plaats op valide aantallen en of portioneringen. Het is in het laatste geval aan de leverancier of deze dan ook in deze aantallen en of portioneringen worden uitgeleverd.