instellen indicatieaantal

In dit artikel laten we zien hoe u indicatieaantallen in kan stellen

De volgende zaken worden behandeld:

De indicatieaantallen wijzigt u bij de bestellijsten

Om bij de bestellijsten te komen moet er worden gegaan naar www.bestelbox.nl.

Hier moet naast de naam van de leverancier op het potloodje worden gedrukt.

Indicatieaantal instellen

Het indicatieaantal instellen gaat als volgt:

• Klik op een categorie in het totaal assortiment, bijvoorbeeld aardappelen vuil

• Kies het artikel dat u aan de bestellijst toe wil voegen
  • Vul het aantal in dat u als indicatieaantal in wil stellen

• Klik op het vinkje naast het artikel

• Kies de bestellijst(en) waaraan u het artikel toe wilt voegen

• Het indicatieaantal is nu ingesteld

Indicatieaantal wijzigen

• Klik op de bestellijst waar het artikel inzit met het te wijzigen indicatieaantal

• Klik op het potloodje voor het te wijzigen artikel

• Vul de gewenste aantal in

• Het indicatieaantal is nu gewijzigd