Ontvangen van bestellingen t.b.v. eigen backend systeem

Export order module

Indien u uw ingediende bestelling terug gemeld wenst te krijgen, dan kunt u er voor kiezen een kopie van uw bestelling per mail te ontvangen. (klik hier voor uitleg hoe u mailbevestiging kunt activeren).

Naast email bevestiging kunt u ook een XML order file van iedere ingediende bestelling ontvangen op een FTP site van inONE. U kunt deze bestelling dan importeren in uw eigen backend systeem. (klik hier voor meer informatie over het formaat van de orderexportfile

Neem contact op met inONE als u gebruik wenst te maken van deze module.