E-mail bevestiging instellen

Als u een mailbevestiging wilt ontvangen van uw orders, kunt u dat instellen door de volgende stappen te volgen:

• Log in bij bestelbox met uw login gegevens
  • Ga naar het menu door op de knop met de 3 strepen te klikken.

• Klik op Instellingen

• Klik op e-mail bevestiging

• Verander eventueel het afzenderadres
  • Voer e-mailadressen in van een of meerdere ontvangers

• Deselecteer het vakje "Verstuur automatisch e-mail bevestiging naar alle bovenstaande e-mailadressen" als u het e-mailadres wil kiezen waarnaar de bevestiging wordt gestuurd.

Let op: Wanneer u op opslaan klikt word er een e-mail gestuurd met elke order die word ingediend. als u niet wil dat dat bij alle leveraciers gebeurt kan u dit ook instellen per leverancier. Daarvoor moet geklikt worden op "wijzig per leverancier"