Uiterlijke besteltijd per artikel

Wanneer er een artikel beperkt leverbaar is, kan hiervoor een instelling gedaan worden. Wanneer u inlogt via Leveranciersonline en vervolgens klikt op " producten", dan opent het overzicht waarin u producten kunt zoeken of kunt aanklikken.

• Ga naar www.leveranciersonline.nl
  • Klik op producten
  • Zoek het artikel waarop u de uiterlijke besteltijd in wil stellen.
  • U komt in het product detail scherm
  • Ga naar het tabblad 'status'
  • Klik op wijzigen

U ziet in dit tabblad onderstaande sectie staan:

Wanneer we bovenstaande afbeelding vertalen in een tabel, komt hier het volgende uit:

Rij 1: Leverdagen

Rij 2: Het artikel dient besteld te worden op...

Rij 3: Het artikel dient besteld te zijn voor...

Hieronder een rekenvoorbeeld:

Wanneer u niet alleen voor een product maar voor alle producten een uiterlijke besteltijd en levertijd in wilt stellen klik dan hier