Export PC specificaties

De pc moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

• Een windows 7/8 pc, waarop geen andere werkzaamheden worden uitgevoerd.
  • Specs: Een volwaardige desktop PC
  • Laatste versie Reflex geïnstalleerd en werkend (minimaal versie 10).
  • Laatse versie Pervasive geïnstalleerd en werkend (minimaal versie 10).
  • Laatste versie van Java geïnstalleerd.
  • Internet explorer + internetverbinding.
  • Mogelijkheid tot uploaden van bestanden naar externe server middels FTP (Poort 21).
  • Mogelijkheid tot automatisch rebooten PC.
  • Mogelijkheid tot instellen van geplande windows taken.
  • Mogelijkheid van installeren van Teamviewer*, en gebruik van teamviewer door inONE.
  • Mogelijkheid van installeren en inrichten van auto FTP manager**.

*Auto FTP Manager is een FTP client die automatisch een connectie kan maken met een FTP server en op vaste tijdstippen bestanden kan doorsturen.

** TeamViewer - de alles-in-een oplossing voor toegang op afstand en support via het internet