Export definitie - Klanten

Ad 5. Klanten (customer.xml of customer.csv)
Wilt u een debiteur van extra informatie zoals een overkoeplend debiteur nr of een route nummer meegeven dan kunt u dit als volgt doen;

Wat wordt er beschreven in het xml/csv bestand

• debiteurnummer (verplicht @)

Het debiteurnummer van de klant.

• prijslijst (verplicht indien gebruik gemaakt wordt van prijslijsten @)

Welke prijslijst is van toepassing op deze klant. Let op! inONE adviseert GEEN gebruik te maken van prijslijsten, dit dient u op te lossen in de vrom van prijsafspraken

• klantnaam (verplicht @)

De bedrijfsnaam van de nieuwe klant

• telefoon (optioneel @)

Het telefoonnummer waarmee inONE contact op kan nemen met de desbetreffende klant.

• email (optioneel @)

Het e-mail adres waarmee inONE contact op kan nemen met de desbetreffende klant.

• adres (optioneel @)

Het adres waar de klant gevestigd is.

• postcode (optioneel @)

De postcode van de klant.

• woonplaats (optioneel @)

De woonplaats van de klant.

• route nummer (optioneel @)

Het route nummer geldend voor een klant, aan dit route nummer kunnen leverdagen gekoppeld worden (bv: route nr1 = leverdagen ma,do,zo, route nr2 = leverdagen di,vr etc)

• leverdagMa (optioneel # optie 1 of leeg)
  • leverdagDi (optioneel # optie 1 of leeg)
  • leverdagWo (optioneel # optie 1 of leeg)
  • leverdagDo (optioneel # optie 1 of leeg)
  • leverdagVr (optioneel # optie 1 of leeg)
  • leverdagZa (optioneel # optie 1 of leeg)
  • leverdagZo (optioneel # optie 1 of leeg)

o    Per klant ingestelde leverdagen Mag er op maandag geleverd worden? Als dit mag vul 1 in, mag dit niet vul 0 in. (Dit geldt ook voor Di, Wo, Do, Vr, Za, en Zo).