Export definitie - Prijsafspraken

Ad 2. Prijsafspraken (specialprice.xml)
Soms heeft een klant een speciale prijs met u afgesproken, maar deze geldt alleen voor deze specifieke klant. Om dit door te voeren heeft inONE de informatie van de desbetreffende klant nodig en de producten waar het om gaat. Dit wordt als volgt doorgegeven in een .xml bestand;

Wat wordt er beschreven in het .xml bestand
•    debiteurnummer (verplicht @)
o    Het debiteurnummer van de desbetreffende klant waar deze nieuwe prijs voor geldt.
•    code (verplicht @)
o    Het productnummer van het product waar deze nieuwe prijs voor zal gelden.
•    prijs (verplicht 999.99)
o    De nieuwe prijs die zal gaan gelden voor deze klant.