Orderbestand importeren in Care4Fresh

Als u het orderbestand opgeslagen heeft kunt u de inONE-import in Care4Fresh starten.

1. Start Care4Fresh op en meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Ga naar de module Verkoop
  3. Ga naar menu Import, kies vervolgens voor inONE; het venster ‘Import – inONE’ verschijnt op uw scherm (zie figuur 2)

4. Klik op de knop [Importeren] om de import van de inONE-bestellingen te starten.

Binnen enkele minuten zijn de bestellingen van inONE geïmporteerd en verwerkt in Care4Fresh. De handmatige import is voltooid.