Aanmaken en downloaden van orderbestand via portal inONE

Volg onderstaande stappen om het orderbestand te downloaden:

1. Start uw internetbrowser op, bijvoorbeeld Internet Explorer

2. Ga naar www.leveranciersonline.nl en vul uw gebruikersnaam en wachtwoord van inONE in

3. Klik op het linkje import & export (sectie overzichten)

4. Onder de tab “Bestellingen” ziet u een overzicht van alle export bestanden .

5. Klik op het bestand dat u wenst te downloaden en klik daarna op het bestellingen bestand, er zal gevraagd worden waar u het document wenst op te slaan.

– of vanuit Care4Fresh –

1. Start Care4Fresh op en meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord

2. Ga naar de module inONE

3. Vul indien nodig uw gebruikersnaam en wachtwoord van inONE in

4. Onder de tab “Bestellingen” ziet u een overzicht van alle export bestanden

5. Klik op het bestand dat u wenst te downloaden en klik daarna op het bestellingen bestand, er zal gevraagd worden waar u het document wenst op te slaan.