Logboek na exporteren of importeren

Na het exporteren van artikel-, relatie-, prijs- en factuurgegevens – of – het importeren van inONE-bestellingen wordt het resultaat in het logboek getoond. Het venster verschijnt direct na een export of een import (zie figuur 1). Door in het venster op de knop [Details >>] te klikken kunnen de meldingen worden bekeken (zie figuur 2).

Figuur 1: resultaat import van inONE-bestellingen

Figuur 2: logboek van import inONE import van inONE-bestellingen