Aanbiedingen markeren in Care4Fresh tbv inONE

In Care4Fresh kun je op de volgende manier een aanbieding instellen:

1. Ga naar module Prijs (via Overige modules).
    2. Zoek het artikel op waarvoor je een aanbieding wilt instellen en klik op het [+]-knopje aan het begin van de regel.
    3. Klik op tabblad Aanbieding.
    4. Voer een aanbieding op: Aanbiedingsprijs en Startdatum is verplicht; Einddatum is optioneel en mag ingevuld worden.
    5. Sla de aanbieding op door op het [v]-knopje onderin het grid te klikken.

Bij de eerstvolgende export zullen de aanbiedingen worden verstuurd naar inONE.