Handmatig bestellingen importeren naar Care4Fresh

Let op! Wilt u een bestelling die al reeds is geimporteerd opnieuw importeren? Zorg dan eerst dat deze verwijderd is in care4Fresh. Doet u dit niet dan krijgt u de melding dat de bestelling al reeds is geimporterd.

1. Ga naar de module Verkoop

2.  Klik op Import -  inONE

3.  Druk op Importeren, er zal worden gecontroleerd of er nieuwe bestellingen aangeboden zijn door inONE

Opmerking 1:  Indien uw bestellingen vanuit inONE NIET automatisch worden doorgezet, dan dient u vooraf bij inONE bestellingen te exporteren bij inONE voordat u deze actie uit kunt voeren .