Tips Vooraf

1.       Indien u een klant activeert voor inONE, dan zal deze klant de volgende dag automatisch gekoppeld zijn aan inONE (en vanaf dat moment kunnen  gaan   starten met bestellen). Indien u een klant sneller gekoppeld wenst te hebben dan dient u na de activering van de klant een handmatige klant export te maken en dit de communiceren aan inONE (zie hoofdstuk 1)

2.       Zodra u een klant activeert voor inONE, zullen ‘s nachts de prijzen voor de prijs export berekend worden voor de klant. Dit kunt u NIET versnellen. Na activeren worden de prijzen voor een klant dus ALTIJD na 24 uur actief voor deze klant

3.       Let op! Indien u onderstaande knoppen NIET ziet dan dient dit te worden aangezet door care4Fresh. (hiervoor kunt u contact opnemen met Care4Fresh of inONE