Gedownload orderbestand opslaan

Nadat u het orderbestand op de portal van inONE heeft aangemaakt en gedownload heeft, dient u de locatie op te geven van waar u het bestand wilt opslaan.

1. In het venster ‘Opslaan als...’ geeft u de volgende bestandsnaam op:
    \\MEY-SQL-01\Care4Fresh$\inONE\Order_VulHierEventueelDatumPlusTijdIn.xml  [1] (zie figuur 1)
  2. Klik op de knop [Opslaan] om de bestandslocatie te bevestigen.

[1] Let op: de bestandsnaam moet voldoen aan het patroon ‘Orders_*.xml’, bijvoorbeeld ‘Order_28-10-2009-16-21-05.xml’.