Mededelingen of aanbiedingen plaatsen bij horeca

Als leverancier is het mogelijk om berichten te plaatsen die zichtbaar zijn voor al je klanten. Hierin kun je bijvoorbeeld de nieuwste producten tonen, of een opkomende aanbieding bekend maken.

Om bij het mededelingensysteem te komen moeten de volgende stappen doorlopen worden:

• Log in op LeveranciersOnline.
  • Kies onder 'Snelwijzigen' de optie 'mededeling plaatsen'

Bij het scherm dat nu geopend wordt kan de mededeling worden geplaatst.

In het systeem zijn er 2 opties:

Deze zullen beiden worden toegelicht in dit artikel

Mededeling plaatsen

De volgende velden zijn aanwezig in het formulier

Bericht titel

In het veld bericht-titel kun je een titel meegeven aan het bericht.

Bericht tekst

In het veld bericht tekst kun je de inhoud van het bericht invoeren.
Ook is het mogelijk om een aantal basis opmaakinstellingen te doen.

Extra informatie

In het vak extra informatie zijn er twee opties mogelijk.

Het is mogelijk om een PDF in te voegen in het nieuwsitem. Dit gaat door de volgende stappen te volgen:

• Klik op selecteer bestand
  • Selecteer het bestand op je computer
  • Klik op open of dubbelklik op het gewenste bestand
  • Klik op 'upload PDF'

De andere optie is 'nieuwsbrief link invoeren:'
Met deze optie kun je een nieuwsbrief op een website toevoegen aan het bericht. Hierbij word de pagina volledig functioneel in het bericht opgenomen.

Instellingen

In het vak instellingen kun je de begin en einddatum wanneer het bericht zichtbaar is voor je klanten instellen.
U kunt voor de 'bericht inplannen op' een datum nemen in de toekomst waarop u wil dat die dan zichbaar is of je kunt het direct zichtbaar laten zijn.

Bij bericht verloopt op kun je een einddatum van het bericht opgeven. Zo kun je bijvoorbeeld bij aanbiedingen aangeven dat die niet meer zichtbaar moet zijn als de aanbieding is verlopen.

Versturen naar

In het vak 'versturen naar' kun je kiezen naar welke klanten de mededeling word verstuurd, je kunt er namelijk ook voor kiezen om deze mededeling naar een select aantal klanten te sturen.

Kies taal

In het veld 'kies taal' is het mogelijk om aan te geven in welke taal dit bericht is geschreven. Klanten die de taal op bijvoorbeeld engels is ingesteld is een bericht waarbij de taal nederlands is gekozen niet zichtbaar. Alleen wanneer er engels wordt gekozen zal die dan zichtbaar zijn.

Aanbieding plaatsen

Als de optie aanbieding plaatsen wordt gekozen is er één verandering, namelijk in het vak extra informatie kan er geen pdf of link worden ingevoerd maar kan er een product worden gekozen. Voor dit product/deze producten geldt de aanbieding.

De artikelen zijn direct vanuit het bericht door de klant te bestellen.