Bestelling in behandeling nemen d.m.v. print.

Ga naar LeveranciersOnline.nl en log in met de gegevens die u heeft ontvangen van inONE .

Klik op het kopje ‘Nieuw!’  onder ‘Bestellingen’ om de ingediende bestellingen te bekijken.

Wanneer u het scherm opent kunt u de bestellingen bekijken in het overzicht. Door bestellingen aan te vinken en vervolgens op het icoontje van ‘In behandeling nemen – print’ te klikken kunt u de bestelling op status ‘In behandeling’.

Vervolgens krijgt u een pop-up scherm te zien waarbij u uw printer kunt selecteren en vervolgens de bestelling kunt afdrukken.

Ook kunt u ingeval van nood bestellingen nogmaals afdrukken. Dit kunt u doen in het overzicht "Ingediend" en in het overzicht "Inbehandeling".

Tip: Zorg ervoor dat u alleen die bestellingen op status "Inbehandeling" heeft staan, die nog uitgeleverd/verwerkt moeten worden. Zet dus regelmatig oude bestellingen op status "Afgehandeld".