Online bestanden op de FTP van inONE bekijken

Het is mogelijk bestanden op de FTP site van inONE te bekijken via uw internet browser.

Zo kunt u zelf controleren of bepaalde bestanden door uw software pakket geplaatst zijn of dat inONE bepaalde bestanden voor u heeft aangeboden. Voorbeelden van bestanden die u op de FTP site van inONE kunt bekijken zijn: product bestanden, factuur bestanden en/of prijsafspraken bestanden.

Hoe benadert u de FTP site via uw internet browser.

1 U begint met te gaan naar de website ftp.inone.nl of ftp://ftp.inone.nl (Beide geven de zelfde toegang).
Let op dat er geen http:// maar ftp:// in uw adresbalk staat.

2 U krijgt een pop-up scherm te zien, hier dient u uw login gegevens invoeren. Bent u deze kwijt? Dan kunt u deze aanvragen via de inONE Helpdesk.

Navigeren door de mappen.

U krijgt direct na het inloggen te zien welke mappen en/of bestanden er aanwezig zijn. Door op een map te klikken kunt u deze openen (1). Als u een map terug wilt klikt u op ‘Naar bovenliggende map’ (2).

Bestanden (3) kunt u downloaden/openen door deze aan te klikken. Verder toont er wanneer deze zijn geplaatst en/of bewerkt (4) en hoe groot de bestanden zijn (5).

Let op! Verwacht u dat er bestanden op de FTP site staan die u nog niet ziet? Dan dient u eerst de pagina te verversen door Ctrl + F5 in te drukken, dit gebeurt niet automatisch.