Zoektermen toevoegen aan producten

Er zijn twee methodes om een zoekterm aan een product toe te voegen. De eerste is handmatig per product Leveranciers Online, de tweede is per batch file voor het totale assortiment.

1 Handmatig zoektermen toevoegen via Leveranciersonline.nl

Om via Leveranciersonline.nl een zoekterm toe te kunnen voegen dient u eerst het betreffende product opzoeken. Als u deze opent ziet u het scherm met verschillende tabbladen.

Klik op Producten

Kies daarna het product waar zoektermen toegevoegd moeten worden.

Om een zoekterm aan te maken of aan te passen kunt u hier de zoektermen invullen, aanpassen en/of verwijderen in de invoervelden (1) (2) waarna u klikt op ‘Opslaan & sluiten’ .

2 Zoektermen aanleveren via batch file

De tweede optie is via een bestand waarin meerdere producten tegelijk één of twee zoektermen mee kunt geven. Deze maakt u als volgt aan;

1. Open een nieuw Excel bestand en werk alleen in het huidige tabblad. Vervolgens vult u de informatie als volgt in:

• Kolom A (5): Het product nummer.
  • Kolom B (6): De eerste zoekterm.
  • Kolom C (7): De tweede zoekterm.

2.  U kunt vervolgens verticaal zoveel producten op deze wijzen invoeren als u wilt.

3. Zodra u alles heeft ingevuld naar wens kiest u voor de optie ‘Opslaan als’ en kies voor de bestandextensie .CSV (8) (Comma Separated File).

4. Dit aangemaakte bestand dient u mailen naar de Helpdesk van inONE; support@inone.nl.
De Support afdeling zal dan zo snel mogelijk dit bestand verwerken waardoor deze zoektermen in Bestelbox gebruikt kunnen worden.