Bestellijsten importeren als CSV

Als u veel nieuwe producten in een (nieuwe) bestellijst wilt inladen in Bestelbox is het mogelijk om dit via een .csv bestand te doen.
Om dat te doen moeten de volgende stappen worden gevolgd:

Maak een nieuw excel bestand

• Open een leeg Excel bestand.

Zet de productnummers in het bestand

• Zet in kolom A uw product nummers.

Zet de bestellijst naam in het bestand

• Zet in kolom B uw bestellijst namen.

Let op: U mag maximaal 80 producten in één bestellijst plaatsen

U kunt wel verschillende bestellijst namen gebruiken om uw producten op te splitsen in groepen zoals bijvoorbeeld Lunch- en Diner Menu's of Vlees, Vis en Groente lijsten.

Let op; u kunt geen gebruik maken van andere kolommen en/of tabbladen in het bestand.

Sla het bestand op

Zodra uw lijst compleet is klikt u op 'Opslaan als' en kiest u vervolgens voor de optie van een Comma Separated File/Gescheiden door lijstscheidingsteken (.csv).

Ga naar bestelbox

• Ga vervolgens naar Bestelbox
  • Klik naast de leverancier op het potlood

• Klik op bestellijst toevoegen

Importeer de bestellijst

• Ga naar import/export

• Kies importeer favorieten

• Voer het eerder aangemaakte bestand in door op 'bestand kiezen' en te navigeren naar het bestand

• Klik op 'verwerken'

Na een paar seconden ziet u een verificatie dat uw producten zijn ingeladen, denk er wel aan dat als u al een product in een andere lijst had staan deze niet dubbel naar de nieuwe lijst wordt verplaatst.

Zodra u de pagina ververst toont deze uw nieuwe lijst/lijsten.