Product opties instellen

Bestelbox biedt u de mogelijkheid om zelf een aantal opties in te stellen.

In dit artikel laten we zien hoe dit moet.
Een product wordt besteld met een bepaalde eenheid of portionering. In 'Wijzig bestellijsten' kunt u deze bekijken en in sommige gevallen aanpassen naar eigen wens.

Bij het instellen van een product zijn de volgende opties mogelijk.

Niet aanpasbaar:

Een product kan niet aangepast worden, er staat een vaste waarde en de overige productinformatie zoals het productnummer, naam, eenheid/portie, en prijs.

Verpakking optie(s):

Een uitklapbaar scherm waarbij u verschillende (variërend van één tot en met drie opties) kunt selecteren. Dit zijn bijvoorbeeld verpakkingswijze (zoals bijvoorbeeld vacuüm verpakt) of bereidingswijze (zoals bijvoorbeeld in blokjes of reepjes gesneden).

Kg of Stuk:

De optie om per kilogram of per stuk te bestellen. Als u kilogram selecteert kunt u bijvoorbeeld één stuk van drie kilogram bestellen, selecteert u stuk dan kunt u drie stukken van de aangegeven waarde bestellen (dit kan in zowel kilogrammen als gram zijn).

Kg of Gr/Portie:

De optie om per kilogram of per een bepaald aantal gram te bestellen. Als u kilogram selecteert dan kunt u bijvoorbeeld één stuk van drie kilogram bestellen, selecteert u gram per portie dan kunt u zelf een hoeveelheid gram invoeren en per portie van die hoeveelheid gram bestellen (Bijvoorbeeld drie porties van 150 gram).

Gram:

De optie om zelf de hoeveelheid gram in te voeren. Als u hier een hoeveelheid invoert dan kunt u bijvoorbeeld drie porties van 100 gram bestellen.

Let op, als u deze opties wenst te gebruiken moet het product wel toegevoegd worden aan uw bestellijst.