Bestellijsten Sorteren

Bestellijsten sorteren

Je kunt de volgorde waarin de bestellijsten van je leveranciers worden getoond eenvoudig zelf aanpassen.

Klik op het Dashboard op het potlood achter de leverancier waarvan je de volgorde van de bestellijsten wilt wijzigen.

Klik vervolgens op [Bestellijst toevoegen]

Om de volgorde van je bestellijsten te wijzigen heb je twee mogelijkheden:
- klik op de naam van een bestellijst en sleep deze omhoog of omlaag naar de gewenste plaats
- of klik op de pijltjes achter de naam van de bestellijst om deze omhoog of omlaag te verplaatsen