Producten toevoegen aan/verwijderen uit bestellijst

Het samenstellen van bestellijsten

U volgt standaard de volgende stappen om producten toe te voegen aan
of te verwijderen uit een bestellijst

• Log in met uw gegevens op www.bestelbox.nl
  • klik op het potlood wijzig uw bestellijst

• Gebruik de zoekfunctie of zoek in het totaal assortiment om het product te vinden
  • Vink aan/uit om het product toe te voegen aan een Bestellijst
  • Het systeem vraagt uit zichzelf aan welke Bestellijst het product toegevoegd dient te worden
  • Wijzigingen worden automatisch opgeslagen

U kunt zelf uw favoriete producten toevoegen aan uw bestellijsten.

Om een product toe te voegen zoekt u deze eerst op, dit kan via de zoekfunctie en het totaalassortiment.

Zodra u het product gevonden heeft klikt u op het aanvink vakje links van het productnummer.

Een pop-up scherm opent, hier kunt u één of meerdere lijsten aanvinken.

Zodra u alle lijsten waar u het product aan toe wenst te voegen heeft aangevinkt klikt u op 'Ok' (wilt u de actie ongedaan maken, klik dan op 'Annuleren').

U kunt nu het product terugvinden in de gekozen bestellijst/bestellijsten.